HomeOm oss
Awesome Image

Om oss

Vi är Aveny Byggservice, grundat 2001, Aveny Byggservice är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden. Genom att ligga i framkant inom hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhälle och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

Vi erbjuder olika tjänster för alla typer av byggsektorer för både privata och statliga kontrakt.

Se alla tjänster
Awesome Image

Våra värderingar

Aveny Bygg Services värderingar är förväntat beteende, förankrat i vår tro och prioriteringar. De vägleder oss i våra handlingar och fungerar som en moralisk grund och kompass..

Vi bedriver hållbar verksamhet tillsammans med våra leverantörer.

Awesome Image

Dedikerat
Team

Awesome Image

Effektiva
Rådgivare

Awesome Image

24/7
Support

Vår historia

Est 2001
Vi på AvenY Bygg Service erbjuder alla möjliga snickeri- och snickeriorganisationer du kan behöva. vi älskar att hitta rätt svar för varje omständighet.

Från början har företagets fokus varit att bygga, äga och förvalta fastigheter för både privata och offentliga hyresgäster, som staten, kommuner eller landsting, som ansvarar för den verksamhet som bedrivs i dessa lokaler.

Awesome Image

Vi bygger alla typer av byggnader

våra byggnader sträcker sig från ena fristående bungalows, en duplex, kontorsanläggning till höga skyskrapor och ett gigantiskt köpcentrum.

Request call back

Vårt Team

Vårt team är ditt team. När ditt uppdrag är att bli bättre, snabbare och smartare behöver du de bästa människorna som driver din vision framåt. Du behöver människor som kan skapa fokuserade marknadsföringsstrategier som överensstämmer med affärsmålen, som kan införa sin kreativitet i banbrytande kampanjer och som kan analysera data för att optimera varje taktik på vägen.

Awesome Image

Arcelia Andujar

Awesome Image

Heriberto Stoa

Awesome Image

Eula Mcmath

Awesome Image

Zachariah Sargetakis

Få en kostnadsfri offert!

I behov av snickare på din ort!

Ring idag :

073-788 27 66

OR